OM MEG

LITT OM MEG

Siden 2009 har jeg drevet eget foretak som fotograf og livnært meg som det. Jeg retter meg mot bedriftsmarkedet og har hatt mange ulike typer oppdrag. Blant annet websider, portretter, kurs, teambuilding, flyfotografering, etterbehandling m.m. Boligfotografering er imidlertid hovedfeltet mitt. I 2011 og 2012 vant prospekt med mine bilder pris for beste prospekt i kåring av SEF (Sørlandets Eieindomsmeglerforening).

Fotointeressen tok form da jeg som 10-åring kjøpte mitt første speilreflekskamera. Fotografering har siden vært den store lidenskapen. Jeg gikk media med fordypning foto på videregående, tjenestegjorde som fotograf i forsvaret for så å være fotograf i studentavisen mens jeg studerte til sosiolog ved UiB og University of York. Etter noen år med arbeidserfaring tok jeg endelig spranget og startet for meg selv som fotograf og har ikke angret på det.

I dag er hovedtyngden av oppdragene mine rettet mot boligfotografering og arkitektur. I tillegg holder jeg kurs i fotografering og etterbehandling i regi Japan Photo, samt at jeg leverer etterbehandlingstjenester til bedriftsmarkedet.

På fritiden går og mye av tiden med til fotografering, men da hovedsaklig av barna og natur. Helgene tilbringes ofte på hytta på fjellet hvor vi trives hele året.